Status marts 2023

På trods af at der er stille fra Initiativgruppen så arbejdes der intenst i kulissen 😊💪 men lidt nyheder er der 😊Vi er i dialog med Bjæverskov og arbejder naturligvis på at afdække mulighederne for at inkludere Vemmedrup i Bjæverskov Fjernvarme. Det vil være muligt med den høje tilslutning og der vil også være mange fordele ved et fælles anlæg – men inden vi alle beslutter os for den fremtidige varmeløsning i Vemmedrup skal vi have også have afdækket de eventuelle alternative løsninger – det kan eksempelvis være et selvstændigt Vemmedrup anlæg med udgangspunkt i gartneriernes varmecentral og tank … eller måske et helt tredje alternativ – således at vi kan få et overblik over alle fordele, ulemper og ikke mindst omkostninger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top