Borgermøde 14.06.2023

Invitation til Borgermøde om fjernvarme i Vemmedrup;

Tid: Onsdag d. 14. juni kl. 19-21

Sted: Hal 1 i Skovbohallen, Halvejen 12, 4632 Bjæverskov

Bliv lidt klogere – tag din nabo under armen og kom og hør mere om muligheden for fjernvarme i Vemmedrup

Borgermødet har vi måtte henlægge til Skovbohallen i Bjæverskov, da Vemmedruphallen desværre er for lille og ikke er godkendt til at rumme de mange, der har afgivet en positiv tilkendegivelse.

Siden vi modtog de mange tilkendegivelser i efterår har Initiativgruppen arbejdet med af afdække og undersøge mulighederne for etablering af fjernvarme i Vemmedrup. Initiativgruppen har naturligvis været i dialog med Bjæverskov omkring en fælles løsning, men det har også været centralt for gruppen at afdække og undersøge eventuelle alternative løsninger. Det er nu endelig udmundet i nogle mulige og konkrete løsningsforslag;

– En fælles løsning med Bjæverskov, hvor Vemmedrups brugere optages i det eksisterende fjernvarmeselskab “Bjæverskov Fjernvarme A.M.B.A.”

– Et selvstændigt Vemmedrup anlæg med egen varmeproduktion under et selvstændigt fjernvarmeselskab.

På borgermødet vil de mulige løsninger for fjernvarme i Vemmedrup inkl. forventet prisstruktur blive præsenteret.

Kom frisk og hør nærmere omkring anlæg, teknologi, proces samt fordele og ulemper ved de forskellige løsninger … derunder kommer vi også omkring en introduktion af konceptet Termonet

Repræsentanter fra Køge Kommune/Grøn Omstilling, PlanEnergi samt E.ON Byvarme vil være til stede hele aftenen for at svare på spørgsmål.

Se mere her

2 kommentarer til “Borgermøde 14.06.2023”

  1. Kurt Fokdal Simonsen

    E.ON har tilsyneladende et dårligt omdømme. Og nu bruger vi dem -såvidt jeg har forstået – til rådgivning, projektering og udførelse.
    Er det forsvarligt?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top