Vemmedrup Fjernvarme A.M.B.A.” nu er etableret.

På trods af at sommeren er over os og mange er på en velfortjent ferie i denne periode så arbejdes der videre med Fjernvarme i Vemmedrup;

Den 26. juni blev der afholdt et indledende møde med “Grøm Omstilling, Køge Kommune” samt vor rådgiver fra Viegand Maagøe for at afklare de videre processer, forudsætninger samt eventulle udfordringer.

Køge Kommune bakker op om vores arbejde med at etablere en kollektiv varmeforsyning i Vemmedrup og har bl.a. etableret en “Fast Track” behandling af vores projekt med en forenklet og målrettet proces.

Det er med stort glæde at vi kan fortælle at “Vemmedrup Fjernvarme A.M.B.A.” nu er etableret. Den ny bestyrelse består således af følgende;

Henrik S. Hansen – Formand.

Tore Nielsen – Næstformand
Camilla Skov Conradsen – Kasserer
Benjamin Christensen – Bestyrelsesmedlem
Jimmy Schach – Bestyrelsesmedlem
Thomas Seierø – Suppleant
Tonny Graabeck-Wintcentsen – Suppleant

Derudover har selskabet fået tilknyttet en arbejdsgruppe, der støtter og hjælper til med de mange kommende arbejdsopgaver;

Kim Larsen.
Casper Christensen.

Der er en bestyrelse og gruppe med nogle spændende og stærke kompetencer indenfor projektsyring, økonomi, fjernvarme, drift, energi m.v.

Det betyder også at vi nu kan komme videre med næste og afgørende skridt, der er udarbejdelse af projektforslag. Dette arbejde vil pågå i løbet af juli og det første udkast forventes afleveret til Køge Kommune allerede i begyndelsen af august.

Midt i august er der planlagt et opfølgende “Stjernmøde” med Køge Kommune, der vil inkludere relevante forvaltninger, myndigheder og nøgle personale på tværs af afdelinger i kommunen.

Vi har sat et ambitiøst mål om at få behandlet – og godkendt – vores “projektforslag om fjernvarme i Vemmedrup” allerede ultimo september.

Sideløbende med alt dette vil vi forhåndsadvisere Kommunekredit om den kommende ansøgning om finansiering af fjernvarmeprojektet.

Som tilmeldt “Fjernvarme i Vemmedrup” vil du løbende blive orienteret og modtage information direkte via vore nyhedsbreve.

Har du spørgsmål til bestyrelsen så er du meget velkommen til at skrive til os på: info@vemmedrupfjernvarme.dk

Det er stadig muligt at tilmelde adresser i Vemmedrup til det kommende fjenvarme projekt. Benyt formular på hjemmesiden her

Rigtig god sommer til alle

Bestyrelsen i Vemmedrup Fjernvarme A.M.B.A.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top